Cartofi cu gorgonzola

de divainbucatarie in Aperitive / Garnituri, 26 Noi 2010 | 5831 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi medii
  • 100 g gorgonzola
  • 100 g unt
  • rozmarin
  • cimbrisor
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu gorgonzola:

Pentru inceput fierbem cartofii in coaja pe jumatate – trebuie sa fie inca tari. Ii curatam de coaja, ii taiem felii si in punem intr-un vas termorezistent. Pe fiecare felie de cartof punem cubulete de unt si cimbrisor, printre ele presaram rozmarin tocat marunt. Saram, piperam cartofii, apoi ii dam la cuptor, la 200°C. Cand incep sa se rumeneasca punem gorgonzola si mai dam la cuptor pentru inca 3 minute. Cartofii ii servim calzi, ca o garnitura langa o friptura.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu gorgonzola" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cartofi acordeon